Den grønne omstilling er allestedsnærværende og dermed den farbare vej for Fleggaard Leasing, som med stor viden og erfaring hjælper virksomhederne i den grønne jungle af nye muligheder.

El, hybrid, plug-in, ladestandere eller såkaldte mormorladere. Der er rigeligt at forholde sig til, når man som virksomhed vil have vognparken med på den grønne bølge og bringe mere balance i klimaregnskabet.

– Som firmakunde kan det være svært at se, hvor man skal starte, når man vil køre mere grønt og skifte dieselbilerne ud. Vi rådgiver ud fra kundens behov, ambitioner og tager folk i hånden hele vejen fra bilniveau og ladeløsning til finansiering, siger Henrik Bjerregaard, Head of Sales & Marketing.

Fleggaard Leasing Logo

En grøn dagsorden

Kravet om grønne køretøjer i virksomhederne er ifølge Henrik Bjerregaard kommet for at blive, og argumenterne bliver også bedre og bedre.

– Den politiske dagsorden med skærpede EU-krav til bilproducenterne, grønne krav til kontrakter og økonomiske fordele i form af lavere afgifter er vigtige grunde, men teknologien er også ved at være der, og virksomhederne kommer heller ikke uden om det åbenlyse i at signalere grøn omstilling, siger Henrik Bjerregaard.

Han mener, at de lave afgifter gør, at kunderne får meget mere grøn bil for pengene, men det er vigtigt at vælge den rigtige løsning i virksomhederne, så man ikke ender med at sende et signal uden værdi. 

– Det giver ikke mening, at virksomheder vælger hybridbiler, når medarbejderne glemmer at lade dem op, eller at man vælger en varevogn, der kun egner sig til bykørsel, når kørselsbehovet er mere end 100 km om dagen, forklarer Henrik Bjerregaard.

Fleggaard_Leasing_002

Realistisk grøn omstilling

Fleggaard Leasing har stor viden og mange samarbejdspartnere som for eksempel bilproducenterne, der sikrer, at virksomhederne trygt kan lægge deres CO2-ambitioner og kørselsønsker i Fleggaard Leasings grønne hænder.

– Vi er uafhængige af bankerne og startede med at levere til Fleggaard-koncernen i 2007. I dag har vi over 10.000 biler på de danske veje og 77 medarbejdere, hvor rigtig mange har været med fra starten. Vi er helt nede på jorden og arbejder realistisk med den grønne omstilling, så den enkelte virksomhed kan være med, siger Henrik Bjerregaard.

Fleggaard Leasings kunder spænder vidt – lige fra det lokale sikkerhedsfirma med fire biler til store koncerner med mange hundrede biler, hvor den grønne omstilling er krav til kontrakten.

– Vi møder vores kunder, hvor de er og tager udgangspunkt i lige netop deres situation. Nogle er forståeligt nok skeptiske over for alt det nye med grøn omstilling af bilflåden, men vi prøver at møde alle i øjenhøjde og se deres individuelle behov, så vi sammen kan finde en holdbar løsning, siger Henrik Bjerregaard.

Skrevet af Speakloud for Jysk Fynske Medier.