iLOQ 5-serien er verdens første batterifrie digitale låsesystem og NFC-powered mobile adgangsløsning. Låsesystemet er designet til at maksimere sikkerhed, minimere administrationstid og nedbringe omkostningerne.

 – Uanset hvilke type ejendomme eller bygninger du administrerer, og uanset hvilke udfordringer med låsning og adgangsadministration du står over for, tilbyder iLOQ 5 Serien en pålidelig og omkostningseffektiv løsning.

 Det fortæller Michael Kronborg, der er afdelingsleder i Brand & Sikring i DK EL. Han glæder sig over, at virksomheden har fået forhandlingen af et af verdens førende låsesystemer på markedet.

 – Låsene i iLOQ låsesystemet drives af kinetisk energi, der genereres, når nøglen indsættes. Det betyder, at der intet behov er for batterier eller kabler. Løsningen er ideel til såvel industrien som beboelses- og erhvervsejendomme. Det skyldes ikke mindst, at adgang let kan gives og administreres med iLOQ 5-seriens cloud-baserede software, der er nem at installere, let at administrere og billigt at vedligeholde, forklarer Michael Kronborg.

iloq_office-room_v4-scaled

Permanent højt sikkerhedsniveau

iLOQ 5-serien er naturligvis testet og godkendt af sikkerhedsorganisationer. iLOQ S5-nøgler med stærk kryptering kan ikke kopieres, ligesom adgangsrettighederne for mistede, stjålne eller ikke-returnerede nøgler kan fjernes hurtigt fra systemet.

– iLOQ’s største fordel i forhold til traditionelle låsesystemer er brugervenligheden og det lave tidsforbrug i forbindelse med nøgle- og låseadministration. Den enkle brugergrænseflade gør det hurtigt at foretage ændringer. Loggen gør det nemt at spore misbrug, og muligheden for hurtigt at annullere adgangsrettighederne for en mistet nøgle garanterer, at sikkerheden opretholdes, mens omkostningerne forbliver lave, understreger Michael Kronborg.

Vil I vide mere om iLOQ Låsesystem?

Få en gratis behovsgennemgang og et uforpligtende tilbud på verdens første batterifrie digitale låsesystem.

Kontakt Michael Kronborg, afdelingsleder i Brand & Sikring, på mkr@dkel.nu eller +45 25 24 74 31.

Skrevet af Speakloud for DK EL.