Selvom det er slut med Danmark har talent, har Daniel Hersig stadig travlt med at optræde og synge musicals. Lørdag gav han endnu en prøve på sit store talent, da han sang sammen med Stig Rossen til ”Mærke” Festival.

”Mærke” Festivalen støtter Julemærkehjemmene i Danmark og bød blandt andet på optrædener af De Tre Tenorer, Linda Andrews og Stig Rosen. Sidstnævnte var dagens konferencier, og Stig Rossen hylder i den grad det initiativ, Nordic Waterproofing har taget med ”Mærke” Festivalen.

– Nordic Waterproofing har taget et fantastisk initiativ. I flere måneder har virksomheden og alle de ansatte arbejdet passioneret på at skabe en festival, der forhåbentligt giver en solid og tiltrængt økonomisk hånd til Julemærkehjemmene. Det har været vidunderligt og inspirerende at arbejde sammen med Nordic Waterproofing, siger Stig Rossen.

Gennem sin ambassadørrolle for Julemærkefonden har han været meget involveret i festivalen og trukket på sit store netværk og været en katalysator i at hive gode musiknavne og sponsorer til ”Mærke” Festivalen. At en af de solister var Daniel Hersig, er ikke tilfældigt.

– Jeg har mødt Daniel et par gange, og han har en helt unik kærlighed og tilgang til musikken. Han har en god teknik og en stærk udstråling på scenen. Jeg glæder mig til at følge Daniel og se, hvordan han udvikler stemmen i de kommende år.

Stig Rossen er et af Daniels store idoler. Så Daniel var naturligvis både stolt og glad, da Stig Rossen spurgte, om han ville optræde til ”Mærke” Festival 2015.

– Det er så fedt, at jeg må være med til at støtte Julemærkehjemmene. En dag håber jeg, at jeg kan komme på besøg og se den store forskel, de gør for en masse børn på min alder og lidt yngre. Måske kan jeg synge et par musicalsange, siger en smilende Daniel Hersig, der efter sin optræden havde travlt med at skrive autografer. Ikke mindst til alle de glade børn fra Julemærkehjemmene.

Facts om Julemærkehjemmene

Julemærkehjemmene modtager hvert år omkring 750 drenge og piger i alderen 7-14 år. I dag er en stor del af børnene overvægtige, men for de fleste fylder ensomhed, mobning, lavt selvværd og mangel på venskaber lige så meget som overvægten.

Gennem motion, sund kost og skoleundervisning i små hold, hjælper de over 10 uger, børnene med at få troen på sig selv tilbage, og få mod på og redskaber til at tackle hverdagens problemer. Over 70.000 børn har siden Julemærkets fødsel i 1904 fået et ophold på et Julemærkehjem. Du kan læse mere om julemærkehjemmene på www.julemaerket.dk.

Daniel Hersig

  • 14 år
  • Bor i Hedensted
  • Har sunget og spillet siden 3-årsalderen
  • Har gået til dans hos DK Dans
  • Får professionel sangundervisning hos en CVT sangcoach i Århus.
  • Går på musicalskolen StageFront i Vejle
  • Går i skole på en særlig musiktalentlinje i Tørring
  • Drømmer om en professionel musicalkarriere
  • Håber på stor rolle i den kommende musical om Shu-bi-dua

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Daniel Hersig.