Der har været godt gang i malersprøjterne siden Artusbyg A/S i 2013 oprettede egen malerafdeling. Senest har malermester Jørgen Hess stået i spidsen for forvandlingen af den kendte Massive-bygning, hvis facade ligger lige ud til motorvejen i Vejle Nord.

De markante blå-gule farver er udskiftet med en grå-hvid tone, så bygningen falder mere i ét med de omkringliggende bygninger. – Ejendommens facade er på hele 3500 kvadratmeter, så det har været en af de største opgaver, vi har haft i Artusbygs malerafdeling, fortæller malermester Jørgen Hess.

Malearbejdet startede allerede før sommerferien, og hele projektet strækker sig over cirka to måneder.

– Først brugte vi en højtryksrenser med varmt vand til at rengøre facaden og skabe en overflade, vi kunne male på. Efter rengøringen har vi brugt over 800 liter ren akrylmaling på at forskønne bygningen. Malingen er sprøjtet på med en stor malersprøjte, og hele arbejdet er forløbet upåklageligt i godt malervejr, siger en smilende Jørgen Hess.

Da Artusbygs malerafdeling så dagens lys i 2013 var det med blot en svend og malermester Jørgen Hess. Men malerafdelingen voksede sig hurtigt stor, og i løbet af et halvt års tid var der 10 ansatte i afdelingen.

– I malerafdelingen arbejder vi tæt sammen med de andre fagområder i Artusbyg. Det giver en knusende effektiv styring og betyder, at f.eks. et byggeprojekt, renoveringsopgave eller istandsættelse af flyttelejligheder gennemføres effektivt med minimal spildtid. Vi kan mærke at mange af vores kunder netop efterspørger en samlet løsning på deres byggeprojekt, og det smitter heldigvis af på malerafdelingen, forklarer Jørgen Hess.

Tak til Bent Olsen og Artusbyg A/S for at vælge Speakloud til kommunikationsopgaver.

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Artusbyg A/S.