Annonce i Berlingske Tidende øger salget af VR Travels erhvervsrejser. I Speakloud har vi skrevet teksten til annoncen, mens Stormes Grafisk har stået for den grafiske opsætning. 

Har du brug for at få skrevet og opsat en annonce til online eller offline markedsføring? I Speakloud har vi den nødvendige erfaring og spidse pen, så du får annoncer, der giver synlighed og salg.

Kontakt Speakloud på 40 28 48 78 eller bjarne@speakloud.dk og få designet en annonce.

Læs teksten til VR Travels annonce:

Erhvervsrejser med mere i kufferten

Kom udhvilet frem til vigtige forretningsmøder. Book markedets billigste erhvervsrejser på Business Class eller lad vores rejseeksperter planlægge din forretningsrejse med en ekstra afslappende overnatning.

Uvildig
Få fordelene af et uvildigt rejsebureau, der gennemfører pristjek og vil dig det bedste.

Danskejet
Som danskejet forretningsrejsebureau kender vi det danske erhvervsliv og dets behov.

Døgnservice
Personlig og dansktalende kundeservice 24 timer i døgnet.

Full eller Self Service
Du kan vælge mellem Self Service eller en personlig Full Service løsning. 

Erhvervsrejser til og fra vigtige forretningsmøder i hele verden kan være både komplekse og trættende. I VR Travel hjælper vores rejseeksperter dig med at planlægge din for­retningsrejse, så du kan møde udhvilet op til mødet.

Måske er den bedste løsning at flyve på Business Class, eller måske er det en ekstra overnatning på destinationen, hvor I kombinerer arbejdet med afslapning, oplevelser og et gourmeteventyr på hyggelige lokale spisesteder eller på anerkendte Michelin restauranter.

Annonce er udarbejdet af Speakloud i samarbejde med Stormes Grafisk for VR Travel.