Aagaard Jensen Gruppen er specialiseret i grundvandssænkning, diamantboring og -skæring, brolægning, jord- og kloakarbejder og jordudstykninger for blandt andre Vejle Kommune. Læs hvorfor virksomheden samarbejder med Knud Gade A/S.

Den vejlensiske entreprenørvirksomhed Aagaard Jensen Gruppen har i mange år haft et tæt samarbejde med Knud Gade. Det skyldes ikke mindst Knud Gades punktlighed, service og pålidelige medarbejdere. Det fortæller direktør og ejer af Aagaard Jensen Gruppen Simon Jensen.

”Vi har et tæt og professionelt samarbejde med Knud Gade, som vi især bruger til lokal entreprenørkørsel. Det vil sige, at de for eksempel leverer og lægger sand, grus og andre råstoffer ud med kran og grab på byggepladserne. Vi bruger også Knud Gade til bortkørsel af affald som jord, beton og asfalt, ligesom de flytter skurvogne og opsætter lysmaster”, forklarer Simon Jensen.

Begrundelsen for samarbejdet er, ifølge direktøren, ganske enkel.

”Knud Gade er dygtige, professionelle og holder altid aftalerne. De har det nødvendige grej, og deres erfarne medarbejdere leverer høj kvalitet hver eneste gang. I Aagaard Jensen Gruppen er vi meget tilfredse med samarbejdet, som vi glæder os til at fortsætte, fortæller Simon Jensen.

Billederne er fra transporten af Aagaard Jensen Gruppens nye dozer til en ny byggeplads i Vejle. Skæret på dozeren er 4 meter bred, og derfor foregår transporten i skumringen udenfor spærretiden og med følgevogn.

Kundecase, nyhed til hjemmeside og tekst til sociale medier skrevet af Speakloud for Knud Gade.