Middelfart Sparekasse skruer op for samarbejdet med Vejle Boldklub og går fra at være bronzesponsor til at blive sølvsponsor hos klubben i Nørreskoven. Den nye aftale er et fælles sponsorat med Middelfart Sparekasses samarbejdspartner, Sparinvest.

– I Middelfart Sparekasse vil vi gerne øge opbakningen til vores lokale klub og til det store arbejde, der udføres af VB, Relationsfabrikken og VB Plus. Vejle Boldklub har en meget professionel ledelse og drift og sørger altid for, at der er 100 procent fokus på at give os sponsorer værdi og en optimal forretningsmæssig eksponering, siger afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasses Vejle-afdeling, John Hauge Nielsen og fortsætter:

– Det at være en virksomhed som lytter rigtig meget til kunderne, passer os rigtig godt. Vores opbakning til klubben tages ikke som en selvfølge, der er en ydmyg tilgang til tingene, og det synes vi er rart, siger John Hauge Nielsen.

Middelfart Sparekasse har været en del af bybilledet i Vejle siden 1992, og tidligere i år flyttede de tre afdelinger i Vejle, Vinding og Ødsted sammen i nye lokaler på Toldbodvej 2 i Vejle. Her servicerer 31 medarbejdere pengeinstituttets flere end 11.000 lokale kunder.

Stærkt erhvervsnetværk og stor synlighed

John Hauge Nielsen ser flere lighedspunkter mellem den lokale fodboldklub og Middelfart Sparekasse, når det drejer sig om tilgangen til kunderne.

– Henrik Tønder og hans team udstråler og kommunikerer ordentlighed, og da det også er hele omdrejningspunktet for alt, hvad vi går og laver i Middelfart Sparekasse, så har vi på rigtig mange områder et værdifællesskab, siger John Hauge Nielsen.

Sølvsponsoratet i Vejle Boldklub er tegnet i fællesskab med Middelfart Sparekasses gode samarbejdspartner, Sparinvest.

– Det var oplagt at bruge muligheden for et fælles sponsorat til at øge vores sponsorat i Vejle Boldklub, hvor vi får en stor synlighed mod både privat- og erhvervskunder. Vi har et stærkt ønske om at kunne tiltrække flere gode erhvervskunder, og dem er der mange af blandt VB’s faste støtter. Klubben har nemlig formået at skabe et stærkt netværk blandt en masse af Vejles gode virksomheder. Det bakker vi gerne op om, siger John Hauge Nielsen. 

Pressemeddelelse, nyhed hjemmeside og tekst til nyhedsbrev skrevet af Speakloud for Middelfart Sparekasse og Vejle Boldklub