Lisbeth Bojer Brødbæk – årgang 08/09 – er kandidat i folkesundhedsvidenskab og arbejder i dag som fuldmægtig i Socialstyrelsen. I føljetonen om tidligere elever fortæller Lisbeth, hvordan Fjordvang gav hende større forståelse for andre mennesker og lærte hende at arbejde projektorienteret i teams.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte Fjordvang Efterskole, fordi jeg kunne have min egen hest med og kombinere min store interesse for ridning med mit ønske om at gå i en gymnasieforberedende 10. klasse båret af en projektorientret undervisning.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Jeg lærte at arbejde projektorienteret og i teams. Lærerne var dygtige, og jeg rykkede mig virkeligt fagligt i løbet af året. Jeg fik større forståelse for andre mennesker og fandt ud, at det er okay, at vi er forskellige. Jeg fik større tålmodighed og blev mere åben. I løbet af året blev jeg bedre til at forstå andre og deres behov, og at det ikke altid var min løsning, der var den bedste.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Der er mange. For eksempel lejrturen hvor vi sang og hyggede ved bålet. Men også de mange timer og gode oplevelser i ridestalden, husker jeg med glæde tilbage på. Dramaugen, hvor vi opførte Løvernes Konge på tværs af årgangen, gjorde også noget særligt for fællesskabet.

Hvorfor skal nye elever vælge Fjordvang?

Du kommer til at gå på en alsidig efterskole, hvor du har en masse muligheder. Fjordvang favner både de, der brænder for at arbejde med håndværksfag, og de der gerne vil fokusere på det boglige. Det giver en god blanding på elevholdet. 

Facts

Navn: Lisbeth Bojer Brødbæk
Årgang: 08/09
Bor i dag i: Aarhus
Bedste minde: Ridestalden
Livret på efterskolen: Salatbar og hjemmebag brød
Yndlingssted: Ridestalden
Yndlingsfag: Ridning
Forelsket på efterskolen: Nogle små flirt
Uddannelse: Kandidat i Folkesundhedsvidenskab
Job i dag: Fuldmægtig i Socialstyrelsen

Nyhed til hjemmeside og tekst til de sociale medier skrevet af Speakloud for Fjordvang Efterkole.