Karin Borrisholt, Jesper Rasmussen og parrets to hjemmeboende drenge Nikolaj og Kalle har skiftet et godt 100 år gammel nedlagt landbrug ud med et spritnyt Scanwo træhus.

Læs hvordan familien har fået opfyldt alle deres ønsker med et æstetisk smukt træhus med et godt indeklima, en god akustik og en planløsning, der passer 100 % til familiens behov.

– Først og fremmest er vi bare glade for at bo i nyt hus, hvor der ikke er nogen form for vedligeholdelse. Vi brugte 20 år på at sætte vores gamle landmandssted i stand, men vi følte aldrig rigtig, vi blev færdige. Der dukkede altid et eller andet op. Det gør der ikke i vores nye Scanwo træhus, og det giver en større frihed til at gøre de ting, vi har lyst til som familie, fortæller Karin Borrisholt og Jesper Rasmussen, der er godt tilfredse med deres nye træhus.

Genvex anlægget og gulvvarmen over hele huset giver en behagelig varme, og selvom vi har valgt hårde gulve på grund af vores husdyr, oplever vi, at der er en god akustik i huset takket være troldtekt-lofterne. Husets udtryk er blevet lige så godt, som vi forestillede os, fortæller familien, der har fået et godt indrettet hus på 167 kvadratmeter.

– Vores nye hjem er delt op i en voksenafdeling, et stort køkken/alrum med stue og en ungeafdeling, hvor der med tre værelser er god plads til Nikolaj, Kalle og vores tredje søn Thomas, når han kommer hjem på besøg. Vi er sikre på, at ikke mindst drengene synes, det er fedt, at de har deres egen afdeling i huset, siger Karin Borrisholt og Jesper Rasmussen med et stort smil, der afslører en stor glæde ved at være flyttet ind i et nyt og dejligt træhus.

– Vi har fået lige nøjagtig det hus, vi drømte om. Vi kunne ikke se os selv stoppet ind på en 800 kvadratmeter bygrund, og vi var så heldige at finde en gammel ruin på en 3.500 kvadratmeter stor grund lige uden for Sulsted. Det ligger naturskønt med en smuk udsigt til Hammer Bakker og tæt på skole, indkøb og offentlig transport, fortæller familien, der har været glade for samarbejdet med Scanwo.

– Bortset fra lidt knas i starten, hvor der ikke var taget højde for, at vi byggede uden for byzone, har byggeprocessen med Scanwo været rigtig god. Vi har følt os trygge og haft et godt samarbejde med Scanwos byggeleder og håndværkerne. Alle har været dygtige til at komme med input, og selvom vi ikke altid har været enige, har vi altid fundet gode løsninger sammen, mener Karin Borrisholt og Jesper Rasmussen, der ikke går ad vejen for at lægge et godt ord ind for Scanwo.

– Vi kan varmt anbefale Scanwo til alle, der går med byggetanker. De har været dygtige, professionelle og behagelig at samarbejde med, og de har i den grad realiseret vores drømme om et energivenligt hjem med et smukt ydre og med god plads til at boltre os på som familie, understreger Karin, Jesper, Nikolaj, Kalle og Thomas.

Kundecase skrevet af Speakloud for Scanwo.