Skive har vist sig at være en hård nød at knække i årets 1. division. Selv på hjemmebane. Derfor varmer DJ Stig Malling igen både tilskuere og spillere op, når Vejle Boldklub Skærtorsdag løber på banen til kampen mod Skive.

– Spillerne og tilskuerne har brug for en masse energi til kampen mod Skive. Med nogle fede rytmer og kendte sange, håber jeg på, at jeg kan være med til at skabe en god stemning på stadion, forklarer Stig Malling.

Stig Malling har gennem de sidste 25 år spillet til flere end 1500 arrangementer. I dag tæller kunderne blandt andre Hotel Munkebjerg og virksomheder, der vælger Stig Malling på grund af kvaliteten og hans evne til at aflæse publikum og ramme den rigtige stil.

Stig Malling bor i dag lige uden for Vejle. Men han boede i mange år på Nørremarken.

– Selvom vi boede tæt på stadion, blev jeg aldrig den store fodboldspiller. Jeg kastede mig i stedet for over musikken, hvor jeg havde større talent. Det har jeg ikke fortrudt, siger den entusiastiske vejlenser, der glæder sig til at spille tilskuere og fans i den perfekte fodboldstemning.

Kampen fløjtes i gang kl. 15 på Vejle Stadion.

 

Nyhed hjemmeside er skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.