I Speakloud har vi i samarbejde med reklamebureauet Hegnet i Kolding arbejdet på at udvikle ny hjemmeside til Agtrup Plast. Nu er vi i mål – og vi er så stolte af resultatet, at vi gerne vil dele den med dig.

På Agtrup Plast’s nye hjemmeside kan du blandt andet læse, hvordan de forvandler din idé til en færdig løsning ved at kombinere dine tanker med deres viden om plast og værktøjsløsninger.

Tjek hjemmesiden ud her

Agtrup Plas Hjemmeside

Kerneydelser

Du kan naturligvis også læse om deres kerneydelser: Sprøjtestøbning, bearbejdning og ultralydssvejsning, ligesom du kan læse om den rådgivning, de tilbyder virksomheder.

Kundecases

Vil du læse, hvorfor kunder som KE Fibertech, Easysan og System Cleaners samarbejder med Agtrup Plast, kan du dykke ned i kundecases.

Klimavenlige tiltag

Er du ligesom Agtrup Plast bekymret for klimaet, kan du se, hvordan de med fire klimavenlige tiltag, og ved at arbejde efter flere af FN’s 17 verdensmål, er med til at skabe en bæredygtig fremtid for vores børn og børnebørn.

Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte Agtrup Plast. De har altid tid til en snak om din produktion og til en halvnørdet snak om plast.

Tekster er skrevet af Speakloud, mens Hegnet har stået for design og udvikling. Opgaven er løst for Agtrup Plast.