Ea Jespersen – Årgang 07/08 – arbejder i dag som jordemoder. I den anden af ni historier om tidligere elever fortæller Ea om sit drømme år på Fjordvang Efterskole.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte Fjordvang, fordi det er en efterskole, der ikke fokuserer på gymnastik. Det er en mangfoldig efterskole for bredden, hvor jeg kunne prøve mig selv af i mange forskellige fag i et virkeligt stærkt fællesskab.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Fjordvang er som en stor familie. Lærerne er omsorgsfulde og rummelige. Samme værdier har jeg taget med mig videre i livet, og jeg bruger dem hver eneste dag i mit job som jordemoder. Jeg lærte også, at det er okay at vise sine følelser og stå ved den, jeg er.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

Fjordvang kickstartede mine drømme om at stå på musikscenen, og jeg nød at synge til opvisninger og dramauger. Jeg fik en masse scenetid. Det var fedt, og jeg lærte, at jeg altså godt kunne.

Hvorfor skal unge vælge Fjordvang?

På Fjordvang kan du være den, du er. Fjordvang har menneskelig dybde, og det er en efterskole, hvor alt ikke behøver at være perfekt. Man dyrker nemlig ikke kun én ting, men har fokus på mange forskellige fag. Jeg vil sige, at efterskolen fokuserer på bredde fremfor elite, og så har de ikke alle de mange gymnastikopvisninger, som andre efterskoler prioriterer så højt.

Facts

Navn: Ea Jespersen
Årgang: 07/08
Bor i dag i: Viborg
Bedste minde: Bo i det blå hus med veninderne
Livret på efterskolen: Kagebord 
Yndlingslærer: Min musiklærer Peter
Yndlingssted: Dramalokalet med de mærkelige trapper
Yndlingsfag: Musik
Forelsket på efterskolen: Ja i Rasmus
Uddannelse: Gymnasiet og Jordemoderskolen i Ålborg
Job i dag: Jordemoder

 Nyhed til hjemmeside, teskt til sociale medier og storytelling skrevet af Speakloud for Fjordvang Efterskole.