Vasegårdens Klinikker behandler med stor succes spillerne fra Vejle Boldklub. Nu åbner de en satellitfunktion på Vejle Stadion, så alle vejlensere får adgang til samme behandlinger som Neftali, Bødker, Albers og alle de andre i VB-truppen.

Beslutningen om at åbne en satellitfunktion på Vejle Stadion lå lige til højrebenet, forklarer indehaver af Vasegårdens Klinikker, Charlotte Midtgaard.

– Vi har i flere år haft et fantastisk samarbejde med Vejle Boldklub. Vi behandler og forebygger skader, laver indlægssåler og hud- og neglebehandlinger, så spillerne er klar til at yde 100 % i hver kamp. Naturligvis i tæt samarbejde med klubbens fastansatte fysioterapeuter, som vi har et fortrinligt samarbejde med.

I Vejle Boldklub glæder administrerende direktør, Per Olesen, sig over samarbejdet med Vasegårdens Klinikker

– Vi er meget tilfredse med de resultater, Vasegårdens Klinikker opnår i samarbejde med vores faste fysioterapeuter. Med åbningen af satellitfunktionen på Vejle Stadion styrker vi samarbejdet med en god samarbejdspartner, der bl.a. deltager aktivt i handelsnetværket VB Business og de sociale aktiviteter, vi arrangerer for sponsorerne, forklarer Per OIesen.

Han anbefaler vejlenserne at søge mod Vejle Stadion, hvis de har fysiske skavanker, de vil være kvit

– Udover spillerne behandler Vasegårdens Klinikker også det administrative personale i klubben. Så de kan andet og meget mere end blot at kurere og forebygge sportsskader, slår Per Olesen fast.

Bliv smertefri og skip skaderne

Hos Vasegårdens Klinikker kan du få behandlinger indenfor fysioterapi, træning, ergonomi og massage. De laver også mere specialiserede behandlinger som f.eks. laser, chokbølge, footscan- og bevægelsesanalyser, indlægssåler, fodterapi og kostvejledning.

Med snart 25 års erfaring analyserer og behandler Vasegårdens Klinikker skader i hele kroppen. Analysen afdækker de faktorer, der påvirker din skade.

Målet er naturligvis at få dig skadesfri. Så jo flere faktorer du eliminerer, jo hurtigere er du din skade kvit. Det er simpelthen en læringsproces, hvor du lærer at bruge din krop mere hensigtsmæssigt og rigtigt, forklarer Charlotte Midtgaard, der har kunder fra hele Danmark og udlandet.

– Kunderne kører gerne langt for at få f.eks. analyser, skadesbehandling eller indlægssåler af vores eksperter, der tæller tre fysioterapeuter, en master i fitness og træning, en diætist, en ortopædisk håndskomager og seks fodterapeuter.

Du kan læse mere på Vasegårdens Klinikkers hjemmeside eller booke tid på 75 92 34 33 – spørg efter Charlotte eller Tatjana. Klinikken har allerede åbnet dørene for kunderne på Vejle Stadion, og Charlotte Midtgaard og hendes kolleger glæder sig til at møde både nye og nuværende kunder

– Hvad enten du banker bolde ind på det lokale serie 4 hold, arbejder som elektriker, sidder på kontor, står på fabrik eller dyrker løb og fitness kan vi hjælpe dig med at blive smertefri og kvitte skaderne, understreger Charlotte Midtgaard.

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Vasegårdens Klinikker.