Hele 80 virksomheder havde rykket formiddagen ud af kalenderen for at deltage i Vejle Boldklubs Store netværksdag på Munkebjerg Hotel.

Det store fremmøde glæder Carsten Andersen, der sammen med salgschef Søren Larsen og kollegerne Jon Kristiansen og Annette Brink stod i spidsen for netværksdagen.

– Det er dejligt at opleve den store opbakning fra vores samarbejdspartnere til VB Store Netværksdag. Hele formiddagen netværkede virksomhederne og alle fik gode og konkrete leads med hjem, som de kan arbejde videre med. Det skaber i høj grad værdi for virksomhederne, forklarer Carsten Andersen, der sender en varm tak til Munkebjerg Hotel for afholdelse af arrangementet.

Netværksdagen startede med et interessant indlæg af Troels Lund Poulsen, der fortalte om det sidste nye fra ”Borgen”. Efter indlægget startede dagens netværksprogram for alvor. Først med 2 gange 2 gruppemøder med hver 6 mødedeltagere, dernæst 3 X 12 minutter med ”en til en” møder, og sidst men ikke mindst 30 minutters aktiv networking ”ude på gulvet”.

– De forskellige aktiviteter og møder gav rig mulighed for at møde nye forretningsmuligheder. Jeg har fået flere gode kontakter med hjem, siger direktør i Margretenborg, Bo Glerup, der især var mødt frem for at udvide og pleje sit netværk.

– Det er en god idé, at virksomhederne engang imellem møder hinanden på tværs af de faste netværksgrupper i Vejle Boldklub. Det giver en masse nye muligheder, og med det store antal vi er i dag, burde vi faktisk tilsammen kende samtlige virksomheder i Danmark, siger Bo Glerup med et smil på læben.

 

Pressemeddelelsen er skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.