Forretning, kultur og fodbold hænger uløseligt sammen for Kristian von Hornslet. Sammen med de 54 andre udstillere og de i alt 125 deltagende virksomheder havde han en fantastisk dag på VB Netværksmessen i VINGSTED hotel & konferencecenter.

– Jeg ser Vejle Boldklubs netværksmesse som et vækstrum, hvor vi gennem hårdt arbejde og samarbejde kan hjælpe hinanden med at få succes, siger Kristian von Hornslet.

Kristian von Hornslet solgte flere af sine kunstværker på messen, og så indgik han et nyt spændende samarbejde.

– Jeg har lavet en aftale med Jan Nørgaard fra 4 Fire. De har fået en brandgo idé og udviklet en brandslukker til 200 kroner som alle kan have liggende i bilen eller i hjemmet. Vi har aftalt, at jeg skal dekorere og udsmykke brandslukkeren.

Panter Rejser viste tænder

En af de nye Champions Club sponsorer, Panter Rejser, deltog igen i år på VB Netværksmesse. Selvom de ikke har et direkte salg på messen, er indehaver Erik Aalbæk Pedersen godt tilfreds med dagen.

– Vi sælger ikke noget på dagen, men vi får vist, hvem vi er, og hvad vi kan. Vi får hilst på potentielle og eksisterende kunder, og med os hjem har vi masser af nye kundeemner og navngivne kontaktpersoner. Det er værdifuldt for Panter Rejser, understreger Erik Aalbæk Pedersen.

Goodiebag blev en stor succes

I alt 200 personer gæstede messen, udtaler Jon Kristiansen og Carsten Andersen fra Vejle Boldklubs salgsafdeling. De er begge meget tilfredse med messen og de nye tiltag.

– I Vejle Boldklub har vi brugt mange ressourcer på at give samarbejdspartnerne en attraktiv dag med masser af nye forretningsmuligheder. Derfor glæder det os, at så mange virksomheder har fået nye ordre og samarbejdsmuligheder med hjem fra dagen, siger Carsten Andersen.

Sammen med Jon Kristiansen retter Carsten Andersen en særlig tak til de 37 virksomheder, der gjorde det nye tiltag med ”messegoodiebagen” til en kæmpesucces.

– Goodiebagen har en værdi på mere end 20.000 kroner, siger Carsten Andersen, der lover at gentage successen næste år.

Carsten Andersen retter også en stor tak til VINGSTED hotel & konferencecenter, der vanen tro havde godt styr på arrangementet.

 

Nyhed hjemmeside og pressemeddelelse er skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.

Fotograf: Fotobo, Bo Nielsen