Oplev anmelderroste Peter A.G og Infernal i intimkoncerter på Vejle Stadion i Tegllund Lounge. Koncerterne er åbne for alle, der har lyst til en musikoplevelse ud over det sædvanlige.

Peter A.G. Nielsen

Fredag 11. September.
Nåede du ikke at høre Peter A.G. Nielsens fænomenale koncert til Rock i Byparken, kan du fredag 11. september høre udpluk fra Peter A.G. Nielsens seneste show ”Det Scene Show”. Genhør gamle klassikere som ”Når jeg bliver gammel”, ”Swingking” og ”vilde kaniner”.

Peter A. G. Nielsen har gennem 30 år været frontfigur i rockgruppen GNAGS. Henover sommeren har han spillet flere anmelderroste koncerter. Blandt andet på Roskilde Festivalen, Jelling Musikfestival og til Rock i Byparken.

Infernal, Intim & Ærlig

Lørdag 31. oktober.
Lina Rafn og Paw Lagermann har ved flere lejligheder vist den power de begge besidder, når de går på scenen som Infernal. Som regel med et show, der ligger langt ud over standarden for danske artister. Den vildskab og energi som har givet Infernal et kæmpe stort og trofast publikum, bliver nu tæmmet og iscenesættes i efteråret 2015, i et yderst interessant og afdæmpet scenarie.

Infernal

Her vil man kunne opleve Lina og Paw på en anderledes måde. Helt intimt og ærligt, vil de fortælle anekdoter fra en 17 år lang karriere med Infernal. Der vil også komme private iagttagelser omkring livet på godt og ondt.

 

Nyhed hjemmeside er skrevet af Speakloud for Vejle Boldklub.