God rådgivning, fleksibilitet, hurtig leveringstid og høj leveringssikkerhed er de væsentligste årsager til, at produktionsleder i System Cleaners A/S, Klaus Rytter Pedersen, samarbejder med Agtrup Plast om udvikling og produktion af sprøjtestøbte plastkomponenter til virksomhedens rengøringsudstyr.

”Agtrup Plast har stor viden om plast. De forstår vores behov og er dygtige til at rådgive os om værktøjsløsninger og materialer. De kender til de forskellige typer af plastmaterialer og sørger for, at plastkomponenterne i vores rengøringsløsninger imødekommer kravene til sporbarhed i fødevareindustrien”, forklarer Klaus Rytter Pedersen, der roser kvaliteten, fleksibiliteten og leveringstiden i Agtrup Plast.”

”I System Cleaners oplever vi Agtrup Plast som en agil samarbejdspartner. De er fleksible og hurtige til at omstille produktionen, hvis vi har en opgave, der haster. Vi kan mærke, at Agtrup Plast virkelig vil os og gør sig umage”, forklarer produktionslederen, der tidligere fik produceret plastkomponenterne i udlandet – men nu har trukket produktionen hjem til Danmark og til Agtrup Plast.

”Vi får blandt andet sprøjtestøbt plastemner, der beskytter vanddyser, spuledyser og koblinger, ligesom vi får produceret håndtag til funktionsvælgeren på vores rengøringsanlæg. Prisen er den samme som i udlandet, men i Agtrup Plast får vi bedre sparring, større fleksibilitet, hurtigere leveringstider og høj leveringssikkerhed. Det giver os større konkurrencekraft”, understreger Klaus Rytter Pedersen, der ser frem til at udvikle nye intelligente løsninger sammen med Agtrup Plast.

Kort om System Cleaners

System Cleaners udvikler, producerer og leverer professionelt rengøringsudstyr til fødevareproducerende virksomheder i hele verden. Den nordjyske virksomhed arbejder målrettet på at forbedre hygiejneniveauet og reducere rengøringstiden gennem effektive og intelligente løsninger til rengøring på bryggerier, mejerier, slagterier og i fiskeindustrien. 

Deres rengøringsløsninger imødekommer industriens krav til fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø, ergonomi, optimering af ressourcer, systematisk rengøring og minimal vedligeholdelse.

Kundecase skrevet af Speakloud for Agtrup Plast.