Jamilla Bach Jepsen – Årgang 14/15 – har taget en STX. Lige nu holder hun et sabbatår med arbejde og værnepligt. Jamilla drømmer om et job med rejseaktivitet. I den sidste af ni historier om tidligere elever fortæller Jamilla om sit efterskoleår på Fjordvang.

Hvorfor valgte du Fjordvang?

Jeg valgte Fjordvang på grund af deres ridelinje. Og så synes jeg, at efterskolen har en god størrelse, hvor alle kan lære hinanden at kende i et stærkt fællesskab.

Hvad har Fjordvang givet dig med i rygsækken?

Jeg har fået venskaber for livet. Før efterskolen var det svært for mig at snakke med andre. Jeg var lidt genert og usikker. Det pillede Fjordvang af mig, og i dag er jeg meget mere udadvendt. Jeg fik også en forståelse for, at vi alle er forskellige, og at der er plads til os alle sammen.

Din bedste oplevelse på Fjordvang?

To ting. For det første vores værelse ”Otteren”, hvor vi sagtens kunne sidde 13-14 på samme tid og snakke. Det var virkelig hyggeligt. For det andet var vi på en dagstur på hesteryg. Vi red hele vejen til Ringkøbing, hvor vi tog på McDonald’s. De kiggede godt nok lidt, da vi red igennem Drive in.

Hvorfor skal unge vælge Fjordvang?

Du skal vælge Fjordvang, hvis du vil opleve et helt vanvittigt godt fællesskab. Efterskolen har en fantastisk ridelinje og syv andre fede linjefag. Du lærer dig selv bedre at kende, og har du brug for en lille lur eller en kort pause, får du plads til det. Alle respekterer hinanden, og at vi er forskellige.

Facts

Navn: Jamilla Bach Jepsen
Årgang: 14/15
Bor i dag i: Aalborg
Bedste minde: Dagstur til McDonald’s på hesteryg – Naturligvis i drive in
Livret på efterskolen: Lasagne
Yndlingslærer: Studievejleder Connie og ridelærer Maj-Britt
Yndlingssted: Vores værelse ”Otteren”
Yndlingsfag: Matematik
Forelsket på efterskolen: Nej
Uddannelse: STX
Job i dag: Skal i militæret – Drømmer om at rejse med sit arbejde

 

Nyhed til hjemmeside, tekst til sociale medier og storytelling skrevet af Speakloud for Fjordvang Efterskole.