ALDI er en af Europas største discountkæder, og i Speakloud er vi stolte af, at ALDI Danmark har valgt os til at løse kommunikationsopgaver for handelsvirksomheden.

Vores første opgave er at skrive tekster til ALDI Danmarks nye elevsite, der skal tiltrække unge, ambitiøse elever til butikkens knap 200 butikker i Danmark.

Overskrifterne for tekstarbejdet er blandt andre “Vi har brug for dig” og “Du er vores fremtid”. Tekstuniverset er ungt, målrettet og sælgende.

Tekstsnaps

Vi har brug for dig

Har du ambitioner, drive, holdånd, talent og et godt humør? Som elev i ALDI er du vores fremtid, og gennem Danmarks bedste elevuddannelse får du udviklet dine skills i en voksende butikskæde med stærke karrieremuligheder.

Du er vores fremtid

Som butikselev i ALDI får du en karriere med masser af udfordringer, ansvar og kundekontakt. Vi bekymrer os om og tager ansvaret for, at du har de optimale muligheder for at udvikle dit talent inden for salg af dagligvarer. Fx får du tilbudt en dygtig mentor, ekstra faglige moduler og en fælles studietur med andre ALDI-elever.

Drømmer du om én dag at stå med nøglerne til din egen butik, klæder vi dig på med de helt rigtige ledelsesværktøjer i en ambitiøs karriereplan.

ALDI ER EN AF EUROPAS STØRSTE

ALDI er en af Europas største butikskæder med flere end 5.000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Tyskland og Danmark. I Danmark har ALDI knap 200 butikker og godt 2.300 medarbejdere, der hver eneste dag arbejder stenhårdt på at skabe den bedste indkøbsoplevelse for deres kunder.

I ALDI har de i løbet af de seneste år introduceret mange nye produkter i butikkerne for at følge med efterspørgslen fra deres kunder. For eksempel har de fået et endnu større udvalg af danske varer samt mere økologi, mærkevarer og en bred vifte af vegetariske og veganske produkter.

ALDI har en stærk holdning til kvalitet, og de er bevidste om deres ansvar i forhold til leverandørkæden og ressourcer. Da mere end 90 procent af deres varer kommer fra egne mærker, kan de stille strenge krav til deres leverandører i forhold til dyrevelfærd og produktionen af råvarer. Ofte stiller de strengere krav end den danske lovgivning.

Når teksterne og den nye hjemmeside er online, linker vi til den.